Saptamana trecuta am fost in vizita la Chisinau. Ca sa nu stau acasa am iesit cu prietenii prin centru pe la restaurante. Nu stiam unde sa intram si am hotarat sa poposim intr-un restaurant ce arata destul de atragator si elegant de langa ULIM. Totul era aranjat, curatel…insa, cand am vazut meniul mi-a trecut dorul de tot…Numai doua foi am reusit sa listez si priviti ce lucruri interesante am gasit. Poate intr-adevar asa se scrie shi eu nu sunt intr-atat de inteligent ca sa pricep. Dar nu inteleg un lucru. Bani pentru a face o incapere frumoasa sau gasit, da iaka pentru a gasi un bun cunoscator de a tapa la calculator, cam greu. Imi pare rau ca nu am reusit sa listez meniul mai departe fiindca a venit repede si mi lo luat, dar cred ca si asta ii de ajuns pentru a-ti creea impresii despre local.

Tot aici am comandat o ciocolata calda pe care mi-o aduso nemestecata, cu “boturi” de praf din pliculet, foarte urat. Plus la asta mio mai adus si un paket de zahar. Nu inteleg pentru ce mie zahar la ciocolata calda care si asa ii prea dulce. Dar, in fine, am zis “fie”. Insa aceasta a fost prima data cand ma duc la un restaurant atat de elegant si raman atat de socat de lucrurile ce “se petrec” in interior. Acuma observ ca rata analfabetismului creste din ce in ce mai mult…


6 Comentarii la “restaurante…meniuri…”

 1. lol :) ) FAIL

  Răspunde
 2. sabina spune:

  ehhh,draul meu coleg,ceea ce ziceai tu ca era parca ok interierul si era curatzel e doar o aparentza…..ilizie vizuala :) ) eu de exemplu in CH ador 2 localuri pina la moment pe care ti le recomand si tie,si cred ca mai sunt persoane care impartasesc aceeasi parere!deci ele sunt :P ASSEPARTOUT si CHICO CHILLOUT !chiar imi plac mult ambele!Incearca:)

  Răspunde
 3. sabina spune:

  Passepartout si Chico Chillout forever!!!!

  Răspunde
 4. Sabina,
  prin Chișinău nu prea dău des, dar mersi de sfat…

  Răspunde
 5. Nu stiam ca se gaseste Старый Мельник in Basarabia… eu am gasit Baltika si Chisinau :|

  Răspunde
 6. @Sagy,: se găsesc de toate :)

  Răspunde

Lasă un răspuns