Toată lumea vrea succes, toată lumea caută succes, toată lumea vrea șef, toată lumea vrea bani … Din păcate însă, prea puțină lume se gândește cum ar putea să-l obțină. Să analizăm lucrurile așa cum sunt.

De multe ori, mulți vreau să ˝învețe a programa˝(asta așa ca exemplul din domeniul meu). Tot stau și întreabă pe forum de tutoriale, cărți, link-uri, nuștiu ce, nuștiu ce. Vor în 2 zile să iasă mare programator și să lucreze la Google. Să știți că nu este așa. Succesul (nu doar în programare) presupune multă (multă) muncă și mult timp. Pierzând timpul pe forumuri sau rețele sociale nu va influența linia de creștere a succesului.

De multe ori văd așa statusuri : ˝gata, blochez contul pe facebook˝, ˝facebook e doar irosire de timp˝etc etc. O fi așa? Părerea mea este că NU. Pentru ce este capul? Capul este dat pentru a analiza și pentru nu a face lucruri pripite. Cu un astfel de organ bine dezvoltat facebook-ul sau alte rețele sociale, vor deveni arme pentru doborârea succesului. Nu zic că doar datorită acestui fapt toți vom deveni oameni de succes. Pe lângă asta, cum am precizat mai sus, nu uitați de MUNCĂ, MUNCĂ și iar MUNCĂ (vorba lui Lenin despre învățat).

Nu mai stați pe gânduri, nu aștepați să cadă din pod. Puneți mâna pe carte, exersați, munciți. Astfel, se va ajunge la țelul propus. Baftă la cucerirea succesului! ;)

P.S. Nu vreau să zic că eu folosesc rețelele sociale doar pentru succes, mai există și momente când le folosesc ca armă pentru timp.


7 Comentarii la “Succes?!”

 1. Успешные люди сами коют себе удачу

  Răspunde
 2. Ai dreptate. MUNCĂ, MUNCĂ și iar MUNCĂ, credință față de sine și desigur dorința arzătoare, doar așa putem obține succesul.
  P.S. personal citesc carte “Folosește-ți mintea pentru a te îmbogăți” Napoleon Hill. Recomand.
  click<< aici un rezumat în engleză la cartea dată, cine este interesat!

  Răspunde
 3. Vreau și eu așă buton la Macbook.

  Răspunde
 4. in inimile noastre Lenin budet vlastvavati vecina =))

  Răspunde
 5. Bine spus.. Timp de 2 zile programatori… Timp timp timp… si munca munca munca… Cu cit inveti mai mult cu atita iti pare ca mai putine stii in programare… (ca in orice domeniu)

  Răspunde
 6. cea mai buna carte de citit pentru a avea succes este aceea in care scrie cuvintul “Lucreza” de mii de ori..

  Răspunde
 7. you’re a wise man)

  Răspunde

Lasă un răspuns